Publisert Legg igjen en kommentar

Forresten 24

Forresten 24 er ute nå. De siste numrene av Norges ledende tegneserieantologi har vært preget av eksperimentlyst og nye tegnere, og Forresten fortsetter å utvikle seg i denne 24. utgaven. Format er igjen justert fra forrige nummer, og ved første kikk er det mest iøynefallende Espen Fribergs formsøkende omslag. Espen Friberg er kjent fra designstudioet Yokoland og bidrar også med noen korte serier til bladet.

Flere serier føyer seg inn i retningen av formeksperimenterende, og også denne gang tøyes tegneserieformatet med å slippe til flere nye tegnere i bladet. De som er med i Forresten for første gang er Anders Nordmo Kvammen, Christian Brandt, Øivin Horvei, Trylledrikk og Thomas Sørlie Hansen. Nykommere kan de imidlertid ikke kalles, da flere av dem har god erfaring i illustrasjon fra tidligere.

Til tross for mye nytt i bladet, bidrar som vanlig en rekke kjente navn til å skape en viss kontinuitet. Spesielt merker vi oss Martin Ernstsens For Gabriella, hvor det kanskje kan finnes en rød tråd fra hans forrige album Fugløya ettersom også dette er en historie om hav og to menn. Andre kjente tegneserienavn som bidrar denne gangen er Flu Hartberg, Bendik Kaltenborn, Trond Ivar Hansen, Kirjan Waage, Esben Titland, Rui Tenreiro og Andrew Page.

Dette nummerets utenlandske bidrag er laget av tyske Sharmila Banerjee. Hun har tidligere bidratt i flere europeiske antologier, og også gitt ut egenproduserte fanziner. Bestill bladet fra shoppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.