Publisert Legg igjen en kommentar

Den krokete kniv

Med to albumutgivelser for velrenommerte Top Shelf Productions kan Max Estes plasseres blant den nye generasjonen amerikanske serieskapere. Både Hello, Again (2005) og Coffee and Donuts (2006) kombinerer stilfull estetikk med et ønske om å fortelle historier.

I 2009 flyttet imidlertid Max Estes til Oslo hvor han i tillegg til å utvikle nye serieprosjekter også arbeider som illustratør tilknyttet fellesskapet Patron. Den krokete kniv er første resultat av arbeidet i Norge og er laget spesielt for Jippi forlag. Boka er også hans første seriealbum i farger, og han bruker fargene til å rendyrke form og den visuelle helheten. Samtidig brukes fargene som stemningsskapende element.

Selve historien er en lek med klassiske gangstertyper vi kjenner fra utallige filmer. Det utvikler seg til et spørsmål om hvem som lurer hvem, og hvor en forbannet kniv som bringer ulykke med seg står i begivenhetenes sentrum.

Sluttresultatet er blitt en utgivelse av internasjonalt format med en gjennomført helhet i både manus og tegning. Bestill fra shoppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.