Publisert Legg igjen en kommentar

Sproing til Andrew Page

Sproingprisen ble delt ut under OCX-festivalen i går.  Andrew Page vant prisen for beste debutant med Kunsten å knyte en knute. Om serien sier juryen blant annet:

”Tegningene er like åpne som kystlandskapene som inspirerer dem. Kysten er åpen og gjør alt preget av avstand. Dette blir speilet i personene, som veksler mellom åpenhet og avgrensing i sin omgang med hverandre. Det er i det hele en tegneserie som virkelig lar de store spørsmålene få spillerom. Page har skapt en bok med ambisjoner langt forbi å fortelle de enkelte sine små historier, sikter høyt og treffer godt. Den nydelige, utstrekte avslutningen har mange lag, og innbyr til ettertanke. ”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.