Publisert Legg igjen en kommentar

Artsyfartsy

Det har gått fire år siden Henry Bronken ga ut sitt forrige egne hefte 3 * O, men nå er han endelig på plass med et nytt. Artsyfartsy er navnet og det er også tittelen på historien i albumet. Foruten han selv, møter vi i historien de velkjente figurene Deppedust og Lykketosk, og ikke minst Norsk Kulturråd. Deppedust er ikke fornøyd med sine omgivelser og drar derfor ut på søken etter meningen med livet. Lykketosk er ikke fornøyd med Bronkens serieskaping og tilbyr ham derfor et kurs hvis formål er å lage en tegneserie som er garantert prosjektstøtte fra Norsk Kulturråd. Bronken takker ja til kurset, uvitende om at Lykketosk har en skjult agenda.

I Artsyfartsy kombineres den komiske realismen fra hans første hefter Bøllefrø og 3*O med den absurde humoren i Deppedust og Lykketosk. Resultatet er Bronkens mest helstøpte historie til nå både i tekst og tegning, og på samme vis som i Fellinis 8 ½ reflekterer han over egen skapning og om kunsten i alminnelighet. Men som vanlig i Henry Bronkens serier er det mye rom for ville situasjoner og surrealistiske innfall. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.