Publisert Legg igjen en kommentar

”Nydelig og vakkert”

Serienett har anmeldt Fem tusen kilometer i sekundet, og også de berømmer spesielt det visuelle, men roser også historien; ” Fior klarer også veldig godt å ta grep som gjør at samspillet mellom dialog og bilder blir fortellertekniske helheter uten å slå hverandre i hjel. Fiors replikker er troverdige, og han evner godt å bruke dialogen som skildrende virkemiddel.” Og de konkluderer: ” Det er ingen tvil om at Manuele Fior er en kapasitet innen den niende kunstart. Fem tusen kilometer i sekundet er en av årets beste tegneserieutgivelser her til lands, og den fortjener et størst mulig publikum. Anbefales!” Les hele anmeldelsen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.