Publisert Legg igjen en kommentar

Den krokete kanalen

Norsk-amerikanske Max Estes overrasket mange serielesere med Den krokete kniv for et år siden. Albumet var en forfriskende lek med krimsjangerens virkemidler. Nå er oppfølgeren her. I Den krokete kanalen videreføres tematikk og stemninger fra Den krokete kniv. Personer og miljø er imidlertid byttet ut. Denne gang finner historien sted i Amsterdam hvor flere kriminelle er på jakt etter det samme; en mystisk skatt hvis innhold forblir ukjent.

Farger og stemingsskildringene av Amsterdams krokete gater og kanaler danner et perfekt bakteppe til denne finurlige historien om grådighet og død. Sluttresultatet er blitt en utgivelse av internasjonalt format med en gjennomført helhet i både manus og tegning. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.