Publisert Legg igjen en kommentar

Seriemord #4

Torsdag 10. mars er det klart for en ny runde med Seriemord på Mono, og denne gangen gjøres det en vri på panelsammensetningen. I stedet for mer eller mindre kyndige seriesynsere inviteres nå serietegnere til å delta i”en usensurert samtale om det meste innen tegneseriemediet”.

Diskusjonen ledes av Flu Hartberg, og i panelet finnes opp til flere tegnere med Jippitilknytning; Henry Bronken, Karstein Volle, Øystein Runde i tillegg til Geir Moen. Det loves også at pågående prosjekter skal omtales, og spesiell interesse knytter det seg kanskje til Henry Bronkens store selvbiografiske prosjekt Et halvt år i Karasjok som kommer på Jippi senere i år. Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.