Publisert Legg igjen en kommentar

Ti kniver i hjertet

For fjerde gang har Karstein Volle tatt på seg sitt ansvar i folkeopplysningens tjeneste ved å bringe oss en solid samling med dokumenterte, men dog ikke alt for kjente fakta fra verden. Resultatet er en håndbok for bedre overlevelse i denne verden som vi alle lever i. Boken starter med regelverk for bruk av offentlig pissoar, og avsluttes med dokumentasjon av den siste utvikling innefor sikkerhetssjekker på flyplasser.

I mellomtiden lærer vi bant annet av havørner er feige og klossete, at tegneserien ble oppfunnet i 1875 av Thomas Alva Edison og dessuten hva som er ingrediensene i influensavaksine. Boken er i tillegg utstyrt med en bruksanvisning i tre deler. Bestill fra Jippi kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.