Publisert Legg igjen en kommentar

«Ungdommer blir til kryp i stilsikker tegneseriedebut»

”Forrige ukes postkassehöydare var uten tvil da Kristian Hammerstads tegneseriedebut falt ut i hendene på meg mens reklame og regninger fløy videre nedover. Den fargemettede, småcreepy forsiden lovet mye. Den er et ansikt, satt sammen av ni ruter med ulike trekk fra flere av personene i boka.” Slik innleder Dagbladets anmelder omtalen av Kristian Hammerstads Kryp. Hun fortsetter med å skryte av det visuelle, men er litt mer skeptisk til historien. Les hele anmeldelsen her (komplett med sinna mann i kommentarfeltet).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.