Publisert 2 kommentarer

Larrys botaniske studier

Illustratøren Lars Aurtande er ute med sin første billedbok hvor han selv står ansvarlig for både idé, bilde og tekst. Resultatet har blitt en underlig og fascinerende reise inn i egen visuell verden.

Lars Aurtande lager underlige og fantastiske illustrasjoner som i mer enn ti år har løftet den visuelle opplevelsen til en rekke bildebøker og tidsskrifter. I tillegg til tradisjonelle illustrasjonsteknikker som akryl og pastell bygger han ofte modeller og objekter som avfotograferes og bearbeides i ettertid.

Larry omslag

I Larrys botaniske studier er hans normalt fargerike illustrasjoner erstattet med svart tusj på papir. Illustrasjonene er detaljerte studier av natur og teknologi i en fantastisk virkelighet ikke for fjernt fra vår egen. Her finnes mengder av historier og sammenhenger å utforske og fortelle, og reisen er like spennende for både barn og voksne.

Lars Aurtande er født i 1973 og utdannet ved Einar Granum Kunstskole og Kent Institute of Art & Design i England. Han har tidligere fått flere priser og utmerkelser for arbeidene sine, og er blant annet tre ganger nominert til Kulturrådets årlige bildebokpris. Flere av illustrasjonene hans er dessuten innkjøpt av Nasjonalbiblioteket.

Boka kan bestilles her.

2 kommentarer på “Larrys botaniske studier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.