Publisert Legg igjen en kommentar

Kina Town

Sommerferien har begynt, men når nabolagets detektiv får et oppdrag som angår de voksnes verden, kan leken være over.

Jens K Styve og Øyvind Lauvdahl ga ut den kritikerroste Torsken Bel Air i 2003. Gjennom mer enn ti år har denne oppfølgeren av samarbeidet ligget og godgjort seg før de nå er tilbake med en ny skildring av mennesker i utkantnorge. Som alltid i Jens K Styves forfatterskap dreier det seg om en historie med gode følelser for samspillet mellom personer og deres plass i lokalsamfunnet.

Historien forsterkes ytterligere i Øyvind Lauvdahls regi. Her bygger han videre på det mangainspirerte uttrykket fra Torsken Bel Air, og historien fortelles med filmatiske og stemningsbyggende virkemidler.

CoverKinaTownWeb

Øyvind Lauvdahl (1978) er bosatt i Lakselv og jobber som illustratør, spillgrafiker og tegneserieskaper. Han har illustrert flere bøker, og hatt tegneserier på trykk blant annet i Forresten og M.

Jens K Styve (1972) er bosatt i Tromsø og jobber som forfatter, designer, tegneserieskaper og illustratør. Han har tidligere gitt ut tegneseriene om Finn Bjølseth, og dessuten romanene Friedland og Eg, Ove Kvamme.

Bestill fra Jippi Kafe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.