Kina Town

Sommerferien har begynt, men når nabolagets detektiv får et oppdrag som angår de voksnes verden, kan leken være over.

Jens K Styve og Øyvind Lauvdahl ga ut den kritikerroste Torsken Bel Air i 2003. Gjennom mer enn ti år har denne oppfølgeren av samarbeidet ligget og godgjort seg før de nå er tilbake med en ny skildring av mennesker i utkantnorge. Som alltid i Jens K Styves forfatterskap dreier det seg om en historie med gode følelser for samspillet mellom personer og deres plass i lokalsamfunnet.

Historien forsterkes ytterligere i Øyvind Lauvdahls regi. Her bygger han videre på det mangainspirerte uttrykket fra Torsken Bel Air, og historien fortelles med filmatiske og stemningsbyggende virkemidler.

CoverKinaTownWeb

Øyvind Lauvdahl (1978) er bosatt i Lakselv og jobber som illustratør, spillgrafiker og tegneserieskaper. Han har illustrert flere bøker, og hatt tegneserier på trykk blant annet i Forresten og M.

Jens K Styve (1972) er bosatt i Tromsø og jobber som forfatter, designer, tegneserieskaper og illustratør. Han har tidligere gitt ut tegneseriene om Finn Bjølseth, og dessuten romanene Friedland og Eg, Ove Kvamme.

Bestill fra Jippi Kafe.