Publisert Legg igjen en kommentar

Hele greia

En forfatter taster frenetisk på en skrivemaskin. En kvinne drømmer seg bort i bøkenes verden. En ulykkelig mann henger seg i taklampa mens en annen mann får farger til å vokse fram. Alt skjer i et hus med fem etasjer og ti leiligheter. En upersonlig høyblokk der ingen vet hvem som bor på den andre siden av lettveggen.

Tor Ærlig er tilbake med en ny tegneseriebok. Tor Ærlig er en av våre fremste serieskapere, og har siden debuten i 1998 blant annet gitt ut fire tegneserieromaner, mer enn ti hefter, en rekke tegneserienoveller, samt så langt to bind i den kritikerroste ungdomsbokserien Apefjes som han lager sammen med Sigbjørn Lilleeng.

hele greia forside

Karakteristisk for produksjonen til Tor Ærlig er en stadig vilje og evne til å fornye seg. Han er ikke redd for å tøye både egne og tegneseriemediets grenser, samtidig som han har et klart fokus på historiefortelling. Denne gangen er historien fortalt uten ord. Primært er serien tegnet i svart-hvitt, men med effektfull bruk av farger i enkelte sekvenser.

Med klar strek og stor innlevelse tegnes de enkelte menneskeskjebnene i huset med sikker hånd og stor innlevelse. Og når en utenforstående fare truer dem alle, må de plutselig stå sammen mot overmakten.

Hele greia kan bestilles her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.