Publisert Legg igjen en kommentar

«en kjærlighetserklæring til mediet»

Empirix har anmeldt JensK Sesong 1. Anmelder Joakim Engelsen Klunde synes Jens K Styves tilbakekomst til tegneseriene er «et etterlengtet gjensyn». Videre sier han blant annet at «boka gir inntrykk av en forfatter som har latt alle sjangermessige hemninger fare. En én-ruters punchline her, en vakker, mystisk tegneserienovelle der, og en 40-50 tegneserier i klassisk stripeformat til å toppe det hele. Resultatet er en utforskning av et rikt og eksentrisk formspråk, og en kjærlighetserklæring til mediet.» Les hele den grundige gjennomgangen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.