Publisert Legg igjen en kommentar

«et flott gjensyn med en utmerket, norsk serieskaper»

Serienett har lagt ut to anmeldelser av JensK Sesong 1. Begge er positive og Trond Sätre skriver blant annet «På sitt mest inspirerte er Styve ein dyktig humorist med talent for oppfinnsame skråblikk.» Og Kristian Hellesund skriver blant annet «JensK: Sesong 1 er en en solid blanding med nye Styve-tegneserier. Han viser sin styrke innen fortellerteknikk og har mange bein å stå på. Både stripene og de korte fortellingene er godt utført, og i en samling som denne utfyller de hverandre. JensK: Sesong 1 er et flott gjensyn med en utmerket, norsk serieskaper, og vi gleder oss til andre sesong.» Les anmeldelsene her og her.

Serienett har også snakket med Jens K Styve i anledning utgivelsen. Trond Sätres intervju kan leses her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.