Publisert Legg igjen en kommentar

Årets tegneserie 2016

Hundedagar av Anja Dahle Øverbye og JensK Sesong 1 av Jens K Styve er nominert til prisen Årets tegneserie 2016. I juryens begrunnelse for JensK Sesong 1 heter det blant annet “Utfordringene Styve gir seg selv i sin tilbakekomst som serieskaper, utløser et kreativt overskudd som er en fryd for øyet!” Og om Hundedagar heter det “De visuelle og fortellertekniske grepene åpner for meddiktning, gjenkjennelse og refleksjon, og vitner om en kunstner med særdeles godt grep om virkemidlene!” Les de fulle begrunnelsene og om de andre nominerte her. Prisen gis ut av Serieteket, Grafill og Tronsmo bokhandel og er på 30 000 kroner. Selve utdelingen skjer på Oslo Comic Expo 10. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.