Publisert Legg igjen en kommentar

Tidevann

Animatøren Tuva Synnevåg bokdebuterer med en stemningsfull fortelling full av undring over havets mystikk.

Hovedpersonen i boka bor alene på et lite skjær i havgapet. En dag fører tidevannet en bok i land på den lille øya. Boka viser bilder av en verden utenfor, og er starten på erkjennelsen av at hun ikke er helt alene. Hun legger så ut på en reise for å oppdage verden.

På reisen møter hun underlige skapninger, og erfarer at livet nødvendigvis ikke er bedre andre steder. Da hun kommer tilbake til øya er hun mange erfaringer rikere, og har fått en ny venn.

Tidevann fortelles med stemningsfulle skraverte bilder, og er helt uten tekst. De detaljerte tegningene har blitt til over lang tid. Tuva Synnevåg er bosatt i Tjøme like ved havet, og har dermed rikelig mulighet for å studere livet i fjæra.

Tuva Synnevåg er utdannet animatør fra høyskolen i Volda. Hun eksaminerte med filmen Sáiva som fikk flere priser i inn- og utland. Hun har deltatt på en rekke animasjonsprosjekter, blant annet flere filmer for Mikrofilm. For tegneserien Trygg som melk i Forresten 25 fikk hun sølv i Grafills Visueltkonkurranse.

Bestill herfra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.