Publisert Legg igjen en kommentar

I’m a girl, it’s fantastic

Ida Neverdahl samler et personlig utvalg av tegneserienoveller.

“There are no borders.” Slik slutter Like an artist, Ida Neverdahls banebrytende webserie som har blitt lest av millioner siden hun la den ut i 2011. Og serieskapningen hennes har fortsatt å være grenseløs. Hun har fått mest oppmerksomhet for stripeserier som blant annet har vært på trykk i Dagbladet, VG, Pondus og Nemi.

Tegneseriene hennes er grenseløse både i innhold og form. Innholdet består av hennes personlige visjoner hvor virkelighet og fantasi blandes sammen til øyeblikksbilder fra hennes egen verden. I denne verden er blant annet enhjørninger sentrale skapninger i tillegg til monstre både i form av mennesker og dyr. Også formmessig skaper hun eget uttrykk. Strek og farger leker tilsynelatende fritt sammen i en blanding hvor hun konstant utfordrer seg selv.

Utforskertrangen blir om mulig enda sterkere når hun forteller lengre historier, og i I’m a girl, it’s fantastic samles fire historier laget over tre år. I et større format slår hun seg løs og tøyer om mulig grensene enda mer, og blir enda mer personlig.

Ida Neverdahl har tidligere gitt ut Gele, en samling med egne stripeserier i 2016. I 2013 kom reiseskildringen Moskva som hun lagde sammen med Øystein Runde.

Bestill boka her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.