Publisert Legg igjen en kommentar

Hexagon

Thomas Falla Eriksen er ute med ny bok. Hexagon er en selvstendig oppfølger til Squidologi som kom tidligere i år. Men den kan også leses som en del av et lengre narrativ.

Som Squidologi er Hexagon et ordløst science fiction-epos på nærmere 200 sider. Og akkurat som i forgjengeren er historien en kreativ lek med konspirasjonsteorier, alternative tolkninger av teologi, og mer eller mindre innsiktsfulle tolkninger av kvantefysikk. Denne gang filosoferes det også over symboler og mytologi som er knyttet opp imot planeten Saturn.

Men først og fremst er serien en visuell fantasi i tid og rom. Den formmessige inspirasjonen er godt plantet i gamle europeiske albumserie, og det hentes også inspirasjon fra gamle 80- tallsfilmer.

Thomas Falla Eriksen er født i 1987 og bor og arbeider i Lørenfallet i Sørum kommune. I 2015 tok han master i grafisk design og illustrasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo. Ved siden av tegneserier jobber han med illustrasjon og billedkunst. Han debuterte i 2017 med tegneserien Den fjerde veggen. Tidligere i år debuterte han på Høstutstillingen med tegninger fra den større tegneseriesyklusen Al Khemet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.